Schoonheidsbehandeling Assen

Pure Beautycare is uitgeroepen tot de Beste schoonheidsspecialiste van Nederland 2011. In het hartje van Assen, 2 minuten lopen vanaf de parkeergarage bij de nieuwe Kolk, geeft Pure Beautycare schoonheidsbehandelingen die net even wat meer zijn als wat u vaak elders gewend bent.

Ons doel is: ontspanning, welbehagen en resultaat, wanneer een klant bij Pure Beautycare een schoonheidsbehandeling in Assen beleeft. Immers: what you (see after) is what you got ! De schoonheidsbehandelingen die wij bij Pure Beautycare in Assen geven zijn in de basis in 5 groepen ingedeeld :

  1. Huidproblemen
  2. Huidverbetering
  3. Anti ageing
  4. Schoonheidsverzorging
  5. Make up

Pure Beautycare werkt voor haar schoonheidsbehandeling Assen met 3 topmerken:

  1. Guinot (de absolute nr. 1 uit Frankrijk)
  2. La Colline (de nr. 1 uit Zwitserland)
  3. Dermaquest (de nr. 1 uit Amerika)

Drie merken die op een totaal verschillende wijze allemaal voor resultaat staan.

Na zo'n schoonheidsbehandeling in Assen ziet u ook gelijk verschil, wel kan soms het resultaat in kuurverband nog veel beter zijn. Als wij dat nodig achten, dan zullen wij u dat adviseren maar voorafgaande aan een Schoonheidsbehandeling in Assen kijken wij eerst naar de conditie van uw huid. Immers bij een sportschool begint u ook rustig aan, bij een behandeling van de huid is dit niet anders.

Naast deze 3 topmerken maken wij de schoonheidsbehandeling compleet met een aanvullend voedingsadvies en/of make-upadvies.

Hiervoor gebruiken we ook 2 topmerken nl. La Viesage nutricosmetics producten en de 100% zuivere minerale make uplijn van Mineralogie.

Heeft u ook interesse in een schoonheidsbehandeling in Assen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen per e-mail, of ons even een belletje doen.

                                                

Deel deze pagina: