Acne behandeling / Acne littekens Dr. Christine Schrammek

Bij deze acne behandeling werken we in tegenstelling tot een standaard acne of reinigingsbehandeling met kruiden. Daardoor heeft deze behandeling een dubbele werking en is tevens geschikt voor acne littekens.


Uw huid wordt eerst gereinigd met de producten van Dr. Christine Schrammek.

De onzuiverheden (mee-eters, puistjes) worden verwijderd en daarna brengen we de kruidenpeeling aan. De kruiden worden op een speciale manier ingemasseerd en stimuleren de huid van binnenuit. Dit merkt u vooral aan het einde van de behandeling: uw huid is goed doorbloed en hij ziet er gezond uit!
Na het inmasseren van de kruiden krijgt u een heerlijk verkoelend masker op basis van witte algen. Witte algen werken zuiverend en vochtregulerend.

De acnebehandeling wordt afgesloten met een dagcreme en de Blemisch Balm.

De Blemisch Balm is een gekleurde, ontstekingsremmend product met een SPF 23. Het verminderd roodheden, irritaties en ondersteunt de normale huidbalans.

Na de behandeling mag u 24 uur geen water op uw gezicht gebruiken. Na een behandeling blijven er hele fijne deeltjes van de kruidenpeeing achter op het gezicht , wanneer u bijvoorbeeld onder de douche gaat spoelen deze deeltjes van uw huid en stopt de werking van de kruiden.

Wij adviseren deze behandeling in een kuur van 6 behandelingen in 6 - 8 weken.

                       

 

Opgelet:

Heeft u last van acne? Vergoeding zorgverzekeraar mogelijk!

Neem contact met uw zorgverzekering op en vraag aan welke voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen voor de acne vergoeding. Pure Beautycare is aangesloten bij de Anbos en heeft zich gespecialiseerd in acne, waardoor de acne behandelingen kunnen worden vergoed!

 

 

 

Deel deze pagina: