Green Energy behandeling - Medium Peeling Dr. Christine Schrammek

 

De Green Energy behandeling is de medium  kruidenpeeling die hydraterend (vochtregulerend), verstevigend en huidvernieuwend werkt.
Deze behandeling is bij (acne)littekens aan te bevelen.

Na het intakegesprek worden als eerste de kruiden gemengd, omdat deze in gedroogde vorm worden aangeleverd, zo kunnen ze opzwellen.

Uw huid word gereinigd met de Super Soft cleanser of de Deep Pore cleanser gecombineerd met de Herbal Care Lotion. In de Herbal Care lotion zit 8% van de kruiden verwerkt.

Onzuiverheden worden verwijderd en de gel Super Purifiant zorgt voor een ontstekingsremmend effect (dit product blijft nog 8 uur in de poriën doorwerken).

Het kruidenmengsel bestaande uit  minerale zouten, ijzer, fosfor, kalium, kiezelzuur, eiwit, gist- en slijmstoffen, plantaardige homonen, enzymen en vitamines worden hierna ingemasseerd. Daarna wordt afhankelijk welk huidtype iemand heeft, een ampul aangebracht met daaroverheen een revitaliserend gezichtsmasker.

De huid word door deze combinatie sterk doorbloed en voelt aan of  dat er allemaal kleine speldeprikkertjes op de huid zitten.

De behandeling word afgesloten met de Skin Elixer (= een product op basis van koninginnebrij) en de Blemisch Balm.

 

Opgelet: U mag na deze behandeling 48 uur geen water op uw gezicht gebruiken. Er blijven hele kleine deeltjes van de kruidenpeeing achter op de huid. Wanneer u bijvoorbeeld onder de douche gaat,  worden deze kruidendeeltjes eraf gespoeld en stopt dus de werking van de kruiden.

Uw huid kan na 2 dagen licht gaan schilferen.

                                                                    

 

 

 

 

 

Deel deze pagina: