Acne Behandeling Assen

De acne behandeling Assen bij Pure Beautycare gaat een van de vervelendste huidproblemen tegen waar iedereen wel eens mee te maken heeft / heeft gehad in zijn/haar jeugd of daarna: (jeugd)puistjes of mee-eters (Acne). Wanneer u hier last van heeft, bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn namelijk echt gespecialiseerd in acne.

Acne Behandeling Assen- Vaak 100% vergoeding door uw Zorgverzekeraar, vraag hier naar.

De Acne behandeling Assen kan bij Pure Beautycare worden vergoed door uw zorgverzekeraar; vraag uw zorgverzekeraar naar uw vergoedingsmogelijkheden! (hoeveel vergoeding heeft u in uw pakket hiervoor staan).

Hoe kunnen puistjes ontstaan?

         1   Door te veel dode huidcellen en daardoor afsluiting van de uitvoergang van de talgklier

         2. Verhoogde talgklierwerking

         3. Micro-organismen

         4. Hormonen / menstruatie / zwangerschap

         5. Erfelijke factoren

         6. Voeding (voedingsmiddelen met hoog vetgehalte bv. chocolade, kaas, noten of met jodium bv. schaaldieren)

         7. Stress

         8. Mechanische factoren (druk en wrijving; bv. druk van een helm, randje slip)

         9. Chemische producten (bv. olie, chloor)

       10. Roken

Wat zijn acne micro-organismen (3.)?

Op onze huid leven verscheidende bacteriën, zo ook de Propionibacterie acnes. Dit is een bacterie die bij voorkeur diep in de talgklier leeft en waar weinig zuurstof aanwezig is. Hij produceert het enzym lipase waarmee hij in staat is triglyceriden te splitsen in glycerol en vetzuren.
Het glycerol gebruikt hij als koolstofbron voor zijn groei. De vetzuren zijn afvalproducten die met de talg mee naar de huidoppervlak worden vervoerd spelen een rol als zuurmantel. Bij afsluiting van de talgklier kunnen de vrije vetzuren niet via de huid worden afgevoerd en daardoor raken de talgwanden geïrriteerd waardoor er ontstekingsverschijnselen (de rode, pijnlijke knobbels) ontstaan.

Wanneer de Staphylococces epidermis (ander soort bacterie) in de haarfollikel terecht komt, ontstaan de gele koppen. Zij veroorzaken een bacteriële ontsteking met pusvorming.

 

Hormonen (4.) hebben een grote invloed op acne, vooral de mannelijke (Androgene) hormonen bv. Testosteron. Zij zorgen oa. voor het indikken van het talg en de sterke verhoorning in de talgklier. Progesteron is bij vrouwen de boosdoener.

Kenmerken acne, en hoe helpt Acne behandeling Assen uw huid.

U treft acne het meeste aan op het gezicht, de hals, borst/ decolleté en de rug. Zowel vrouwen als mannen krijgen in hun puberteit last van acne, zelfs op latere leeftijd kan men nog acne krijgen. Bij vrouwen is het dan aan te raden om hun hormoonspiegel na te laten kijken, wellicht zijn er te veel mannelijke hormonen (androgenen) in het bloed. Ook is het aan te raden indien men rookt, om hiermee te stoppen (stoppen met roken verminderd acne).

Acne bestaat meestal uit: mee-eters, rode ontstekingen (papels), gele puisten (pustels), verdikte hoornlaag (te veel dode huidcellen) cysten en abcessen.

 Er zijn 2 soorten mee-eters: Zwarte of open mee-eters noemen we : blackheads, witte of gesloten mee-eters noemen we whiteheads.

Zie ook mee-eters / comedonen, puistjes

       voor acne behandeling      na acne behandeling

Hoe kom ik van mijn acne af?

Door niet al te agressieve producten te gebruiken(bijvb. clearasil)deze producten werken sterk ontvettend en de huid reageerd daar juist op en gaat nog meer talk maken. Veel in de zon te liggen in de hoop dat uw huid droger wordt werkt averechts,dit verergerd juist de acne.

Stap 1. Maak een afspraak bij Pure Beautycare voor een vrijblijvende huidanalyse / intakegesprek

Stap 2. Volg het behandelplan

Stap 3. Eet gezond en drink veel water

Stap 4. Neem voldoende nachtrust

Stap 5. Gebruik Lycogel ipv afsluitende make up, die de porien verstopt

 

Hoeveel acne behandelingen heb ik nodig om definitief van mijn acne af te komen?

Helaas kunnen wij u nooit van te voren exact vertellen hoeveel behandelingen er bij u nodig zijn om definitief van uw acne af te komen. Dat ligt nl. aan een heleboel factoren, aan de hand van een grondige huidanalyse tijdens een geheel vrijblijvend en kosteloos intake gesprek kunnen wij u preciezer het aantal benodigde behandelingen opgeven.Thuisverzorging na de behandeling is van essentieel belang voor een optimaal en blijvend resultaat.

 

Thuisverzorging acne behandeling

Belangrijk is dus dat u uw huid op de juiste wijze reinigt en regelmatig uw dode huidcellen verwijderd (d.m.v. peeling, lysing). Tijdens het intakegesprek wordt u duidelijk welke acnesoort u heeft en welke behandeling geschikt is voor uw huid. We maken met Acne behandeling Assen voor uw huid een speciaal behandelplan en krijgt u diverse tips mee zodat uw Acne .. snel Passé is.

Behandeltip Acne:

1. Pumpken Peeling (Dermaquest)

2. Microbiotic (Guinot)

3. Mesotherapie

4. Lycogel

5. Nutricosmetics voedingssupplementen


Acnelittekens

Soms is de verleiding te groot om zelf je puistjes te lijf te gaan of er aan te gaan krabben. Helaas ontstaan er dan vaak littekens (kleine putjes) of pigmentvlekjes. Ons advies is dan ook : Niet krabben of peuteren!! Dit voorkomt heel veel schade aan uw huid.

Zitten uw (acne)littekens er al langer? Dan hebben wij hier diverse behandelingen tegen om de huid weer te herstructureren.

Behandeltip acne littekens:
1. Microdermabrasie behandeling

2. MTS Huidroller / Microneeldle

3. Pumpken Peeling

4. GladSkin

5. Beaute Neuve behandeling (Guinot)

6. Mesotherapie

7. Lycogel

8. Nutricosmetics voedingssupplementen

Kom vrijblijvend langs voor een advies op maat over onze Acne beghandeling Assen.!

 

Heeft u nog vragen?

Dan nodigen wij u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek / huidanalyse.

Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan ook voor een afspraak voor een acne behandeling.

 


Deel deze pagina: