Beste Schoonheidsspecialiste van Assen

Een jaar lang mag Mireille Hogenhuis zich de beste schoonheidsspecialiste van Assen, Drenthe en Nederland noemen. Haar ervaring heeft ze als eerste opgedaan in parfumerie Ufkes te Winschoten. Hier heeft ze door verscheidende cursussen veel product- en merkkennis opgedaan van heel veel topmerken. Een mooie basis voor een zelfstandig ondernemer.

Tegenwoordig richt Mireille zich op de merken die voor huidverbetering staan. Ze is dan ook regelmatig op vakbeurzen en congressen te vinden die haar schoonheidssalon kunnen aanvullen en haar schoonheidsbehandelingen kunnen verbeteren.

Stilstaan is namelijk achteruitgang. De techniek gaat verder, zo ook in de uiterlijke verzorgingsbranche. Zo leer je weer nieuwe technieken, wordt je door leveranciers of collega's geprikkeld of geinspireerd.

"Het mooie aan mijn vak is dat je de huid weer kunt laten stralen. Ik hoop dan ook dat ik door het winnen van deze prijs mensen kan motiveren naar de schoonheidssalon te gaan. Want zeg nou zelf: Je wilt er over een paar jaar nog steeds goed uitzien?!

Uiterlijke verzorging geeft zelfvertrouwen en is bovendien een ontspannende onderbreking van de (werk) week."

                                                                          

 

Deel deze pagina: