Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland 2011!

Op zondag 27 maart 2011 is Mireille Hogenhuis, eigenaresse van Pure Beautycare, uitgeroepen tot Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland door de vakbekwame jury van de Beauty Award. Er waren na 2 voorrondes nog 6 kandidaten genomineerd woor Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland.

Wat moest er gedaan worden om Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland te worden.

De kandidaten die mee deden om de titel Beste schoonheidspecialiste van Nederland, moesten eerst een portfolio maken over hun bedrijf.

In deze portfolio was ruimte voor hun ambities, wat ze allemaal marketing technisch hadden gedaan, diploma's van cursussen en opleidingen op hun vakgebied en een aantal proffesionele foto's mochten natuurlijk ook niet ontbreken.

Door de vakjury van de Beauty Award werden hier uit heel veel deelnemers/ deelneemsters 6 schoonheidsspecialistes van Nederland uitgekozen .

Die 6 beste schoonheidsspecialistes van Nederland kregen van een mystery guest bezoek. Daarbij werd gekeken of de salon zich aan de hygiene eisen voldeed, naar de klantvriendelijkheid, service en natuurlijk hoe de behandeling gegeven werd. Ook werd er gekeken naar : Wat zijn de commerciele vaardigheden van de schoonheidsspecialiste.

Daarna moesten de 6 schoonheidsspecialistes zich persoonlijk vertegenwoordigen tegenover de vakjury. Zo werden er diverse vragen gesteld over hun werkstuk, de motivatie waarom je meedeed en het verslag van de mystery guest werd besproken.

Op 27 maart j.l. werd dan officieel de uitslag : Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland bekend gemaakt tijdens het Beauty Trade Weekend in Utrecht.

Na al mijn inzet wilde ik zo graag winnen! Als dan voor een bomvolle zaal jouw naam wordt uitgesproken als winnares: Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland....dat is wel een hele mooie bekroning op mijn werk / mijn passie!

Naast de vele felicitaties van verschillende relaties staan haar dagen nu in teken van interviews, reportages en gesprekken met reporters / journalisten. "Beste schoonheidsspecialiste van Nederland" een gigantische leuke verandering die ervoor zorgt dat Mireille Hogenhuis de eigenaresse van Pure Beautycare Assen nog meer naamsbekendheid krijgt dan ooit tevoren.

Inmiddels worden wij dagelijks door nieuwe klanten gebeld die graag bij ons een behandeling willen ondergaan, erg leuk.

Wij zullen al deze mensen aangenaam verrassen.

Bent u inmiddels zelf benieuwd wat Mireille en haar Pure Beautycare team voor uw huid kunnen betekenen of heeft u een vraag aan de Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland? Laat ons dat weten via: info@purebeautycare.nl

                                   

                                               Oorkonde Beste Schoonheidsspecialiste van Nederland 2011 uitgereikt door de Beauty Award organisatie

Deel deze pagina: