Disclaimer

De informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel Pure Beatycare haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Het Nationaal Archief ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Pure Beatycare doet haar best om de informatie zo acuraat mogelijk weer te geven, en daarbij draagt zij zorg dat de informatie getoont op de website regelmatig geupdate wordt, of bijgehouden wordt. Prijzen, voor diensten of getoonde advertenties zijn onder voorbehoudt.

Duplicatie van enig werk op deze website getoond is ten strengste verboden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van de Pure Beatycare website en de website bouwers JayBD Media. Er is lang en zorgvuldig gewerkt aan de inhoud en de optimalisatie van de pagina's, teksten overnemen, afbeeldingen kopieeren of volledige delen van de website dupliceren is dan ook ten strengste verboden. Schenders van deze rechten worden juridisch aansprakelijk gesteld voor alle schades hieruit volgend.

Deel deze pagina: