Emotion Biological Skin Care  -  Met biologische werkstoffen voor een mooie huid!

Emotion Biological Skin Care voor de droge, gevoelige, gestreste en zonbeschadigde huid

 

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die overstappen op biologische producten. Soms heeft dit te maken met allergieën, maar iedereen is zich er ook steeds meer van bewust welke slechte stoffen er in heel veel supermarkt producten zitten en stappen daarom over naar biologisch. Bovendien hebben biologische producten meer smaak.

 

Naast voedselallergie zijn er ook steeds meer mensen overgevoelig of allergisch op cosmeticaproducten.

Dit kan naast de overgevoeligheid aan ingrediënten ook aan hormonale veranderingen liggen, bijvoorbeeld de overgang of aan stress, zonbeschadiging, celveroudering etc.

EmotionBiological Skin Care is een biologische huidverzorgingslijn speciaal voor deze gevoelige, geïrriteerde, allergische, gestreste, zonbeschadigde en droge huid.

 

Emotion Biological Skincare heeft een speciaal complex ontwikkeld waar zij patent op hebben en heet het ESU Biocomplex. Dit complex bevat essentiële meervoudige onverzadigde vetzuren uit plantaardige oliën ( Jojoba, Argan, Zwarte bes), boters (Sheabutter etc) en bijenwas. De Emotion producten voelen vol aan maar het zijn niet vet op de huid, dit komt omdat het product de huid laat ademen.

 

Emotion Biological Skin Care brengt de huid in balans

Wanneer de huid goed in balans is, heeft deze een goede vocht- en vethuishouding. Maar meestal is deze niet in balans. Wist u dat 70% van de bevolking last heeft van een droge huid?

Aangezien de huid niet zelf onverzadigde vetzuren aanmaakt, maar de vetzuren wel essentieel zijn voor alle huidtypen; vooral de droge en gevoelige / allergische huid, heeft Emotion Biological Skin Care het ESU Biocomplex verwerkt als basis in alle crèmes, maskers en serums.

Het complex lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag. De huid herkent de basis als huid eigen en absorbeert de producten daardoor uitstekend. Het ESU Biocomplex ondersteunt de functie van de huid, beschermt tegen schadelijke invloeden en gaat stress tegen.

 

Elk Emotion Biological Skin Care product bevat 80 tot 90% E.S.U. Biocomplex, aangevuld met minstens 10% actieve ingrediënten. Verder bevatten de Emotion producten in ieder geval anti oxidanten.

Anti oxidanten zijn stoffen die vrije zuurstofradicalen uitschakelen. Vrije radicalen zijn berucht omdat ze huidveroudering veroorzaken. Daarnaast gebruikt Emotion vele actieve ingrediënten van biologische oorsprong zoals: Aloë Vera, Peptiden, Betaglucan etc.

 

Deze natuurlijke huidverzorgingslijn Emotion Biological Skin Care bevat geen minerale oliën, siliconen, vaseline, paraffine, dierlijke ingrediënten van oorsprong, allergenen of parabenen.

Wel bevatten de producten van Emotion plantaardige extracten en oliën en hyperallergene aroma’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De vakjury van de Beauty Press Innovation Award 2015 prees de E-Filler Instant Lift  als: “Een oogserum met een ‘opvullend’ effect, zonder siliconen en met biologische ingrediënten. Beschermt de natuurlijke huidfunctie en zorgt onmiddellijk voor een lichtere en vollere huid rond de ogen.”

 

 

Deel deze pagina: