Microdermabrasie behandeling Assen

 

Pure Beautycare heeft het best geteste Microdermabrasie apparaat uit Amerika nu in Assen.

Ervaar zelf het enorme verschil!

 

Wat is Microdermabrasie behandeling Assen en hoe werkt het?

Een Microdermabrasiebehandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid d.m.v. zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder de druk van vacuüm langs de huid geblazen en afgezogen, zodat dode opperhuidcellen worden afgevoerd.

De nieuwe “levende“ huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en verfijnd en is beter in staat  om voedingsstoffen op te nemen.

De microkristallen zijn chemisch niet actief (waardoor geen neveneffecten kunnen ontstaan). Door het effect van de vacuümmethode verbetert tevens de doorbloeding en wordt ook de diepere onderliggende huid gestimuleerd. De huid gaat daardoor nieuw collageen aanmaken waardoor de huid dikker en steviger wordt met als zichtbaar resultaat een strakkere huid.

 

 

Waartegen kunt u Microdermabrasie behandeling Assen gebruiken?

 • Onzuivere, vale, doffe huid
 • Grove poriën
 • Rokershuid
 • Fijne expressierimpels, lijntjes
 • (Acne) Littekens
 • Plaatselijke verstopte poriën
 • Oppervlakkige pigmentvlekken

                                   

  

Wat is het effect / resultaat  van Microdermabrasie behandeling Assen ?

 • De huid verjongt / verbetert
 • De huid wordt diep gereinigd
 • Fijne lijntjes, expressierimpels en (acne) littekens vervagen
 • Zwangerschapsplooien /striae verminderd
 • Oppervlakkige vlekjes en verkleuringen verminderen / verdwijnen
 • Mee-eters en onzuiverheden verdwijnen
 • Rokershuiden verbeteren
 • Werkzame bestanddelen in de producten kunnen beter doordringen in de huid

  

Aan het eind van de behandelingsessie zult u en de mensen om u heen verbetering en verjonging van uw huid waarnemen. Rimpels en plooien zullen vervagen, vochtrimpels verdwijnen.

 

Hoe vaak moet ik een Microdermabrasiebehandeling bij Pure Beautycare Assen ondergaan?

Voorafgaand aan de Microdermabrasiebehandeling vindt altijd eerst een oriënterend intakegesprek plaats.

Tijdens het intakegesprek bespreekt u met de schoonheidsspecialiste het behandeladviesplan voor uw specifieke huidprobleem.

De Microdermabrasiebehandeling duurt minimaal 20 minuten. De behandeling van rimpels,  pigmentvlekken en littekens kan langer duren. Na 1 behandeling heeft u al resultaat. Afhankelijk van de huidsituatie zijn om een optimaal resultaat te krijgen 4 - 8 behandelingen met een interval van 10 a14 dagen noodzakelijk.

Om een goede huidconditie te behouden raden wij u aan om de drie tot zes maanden een nabehandeling Micodermabrasie  te laten doen.

Na de eerste behandeling voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling heeft gemaakt. Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Hierna kan uw huid licht gaan schilferen.

Na meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid herstelt is kan de behandeling herhaald worden

 

Naast een microdermabrasiekuur geven wij deze huidverbeterende behandeling ook als voorbehandeling op onze bekroonde Hydradermie behandeling. Een SUPER combinatie met een SUPER resultaat! Of bij een Mesotherapie behandeling  (met en zonder naald).

 

                                

  

Waarom kiezen voor Microdermabrasie behandeling Assen bij Pure Beautycare, welke verschillen zijn er?

 Met onze  MEDISCHE Microdermabrasiebehandeling wordt in korte tijd de huidconditie en daarmee uw uiterlijke verschijning aanzienlijk verbeterd.

(In vergelijking met een cosmetische Microdermabrasiebehandeling heeft u minder behandelingen nodig maar met meer en effectiever resultaat!)

Bovendien hebben wij de mogelijkheid naast de normale microdermabrasiebehandeling, de behandeling uit te breiden met een polijstmethode (dit is zeer uniek aan ons Microdermabrasieapparaat !) Zo wordt uw huid extra zacht en verfijnt uw huidstructuur optimaal!

      

                       

Welke periode van het jaar mag / kan Microdermabrasie behandeling Assen ?

Op zich kunt u een microdermabrasiebehandeling het gehele jaar ondergaan en zeker als voorbehandeling op een gezichtsbehandeling. Echter wanneer u een zonneaanbidder/bidster bent raden wij u aan om het niet tijdens de zomermaanden te doen, maar van oktober t/m mei. Na een microbehandeling is het dragen van een sunblock verplicht!

Wanneer u een microdermabrasiekuur ondergaat, adviseren wij u tot en met 1 maand na de laatste behandeling een sunblock te dragen, om pigmentvlekken te voorkomen. Zelfs al schijnt de zon niet, toch moet u elke dag een sunblock gebruiken!

 

 

Nabehandeling van Microdermabrasie

Na de microdermabrasiebehandeling wordt een speciaal masker en verzorgende crèmes aangebracht om het herstel van de huid te verspoedigen en tegen zonlicht te beschermen. Thuis dienen deze crèmes ook te worden aangebracht aangevuld met een speciale sunblock (ter voorkoming van oa. pigmentverschuiving). Tevens adviseren wij u om veel water te drinken na een microdermabrasiebehandeling en ook gedurende een microdermabrasiekuur.

Het beste is om gedurende 24 uur geen make –up te dragen. Pure Beautycare heeft hiervoor wel 2 alternatieven: Lycogel en de Dispencing Brush (Mineralogie). Lycogel is een huidherstellende make-up met SPF 30 die uw huid laat ademen, camoufleert en kalmeert (verkrijgbaar in diverse kleuren). De Dispencing Brush is een transparante minerale poeder die uw huid laat ademen en uw gezicht beschermt met SPF 26.

 

 

Is Microdermabrasie behandeling Assen volledig veilig voor mijn huid ?

Hygiëne staat bij Pure Beautycare voorop, daarom krijgt iedere Microdermabrasiecliënt(e) zijn/haar eigen opzetstuk. Deze wordt na elke behandeling weggegooid.

Tijdens de behandeling worden de ogen goed afgesloten, zodat er geen microkristallen in de ogen kunnen komen.

Zwemmen, naar de sauna of onder de zonnebank raden we tijdens de kuur af om huidproblemen te voorkomen.

 

 

Tip:  Microdermabrasie behandeling Assen vergoed via uw ziektekosten verzekering, dat kan bij ons!

Bij Pure Beautycare kunnen zowel de Microdermabrasiebehandelingen als acnebehandelingen vergoed worden door uw ziektekostenverzekering (Anbos specialisatie)!!

 Vraag uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.Microdermabrasie behandeling Assen is echt voor de klant die het beste resultaat wil.

 

 

 

Deel deze pagina: