Permanente make up Assen

Hairstroke techniek en Eyeliners nu bij Pure Beautycare – (Drenthe) : Permanente make up Assen !

 

Wilt u geen werk meer hebben van uw wenkbrauwen of  vindt u het tekenen van een eyeliner moeilijk of vervelend? Dan is permanente make up de ideale oplossing voor u!

 

Permanente make up Assen is onze natuurlijke makeup techniek waardoor u uw wenkbrauwen en eyeliner altijd op en top in orde heeft. Of u nu in de sauna bent, wilt zwemmen of snel last van traanogen heeft:De door ons aangebrachte permanente make up blijft deze oorzaken de baas.

 

                    

Als u het woord “permanent” hoort is dat voor misschien toch een drempel om langs te komen.

Vandaar dat wij hier stap voor stap uitleggen wat deze behandeling inhoudt en hoe wij te werk gaan:

 

Stap 1:  Intake / adviesgesprek voor Permanente make up Assen:

Wanneer u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden in Permanente make up Assen bij Pure Beautycare, kunt u langskomen voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek waarin wij u diverse voorbeelden laten zien van de door ons aangebrachte resultaten. Ook is de mogelijkheid dit telefonisch te doen.

 

Wij luisteren tijdens dit gesprek nauwkeurig naar uw wensen en stellen zo een persoonlijk advies voor, waar u rustig over na kunt denken of u de behandeling wilt gaan doen of dat u er nog een nachtje over wilt nadenken.

Wanneer u al zeker weet dat u uw wenkbrauwen of een eyeliner wilt laten zetten, vullen wij samen met u een gezondheidsverklaring in, dit kan ook in combinatie met direct de behandeling. Een gezondheidsverklaring is bij onze Permanente make up Assen behandeling erg belangrijk, want mocht u bijvoorbeeld last van suikerziekte hebben of heeft u bijvoorbeeld last van een verdovingsspuitje bij de tandarts dan kunt u daarna bij de huisarts een goedkeuring vragen voor een Permanente make up behandeling. Bovendien kunt u hem dan ook direct vragen of hij/zij een tube Emla crème wil voorschrijven. Dit is een crème die de huid verdooft en kan alleen op doktersrecept worden verkregen.

 

 

Stap 2: Permanente make up Assen behandeling/ wenkbrauwen:

Wanneer u van de huisarts de verdovingscrème heeft voorgeschreven gekregen, wordt deze als eerste aangebracht.

Hierna worden de wenkbrauwen goed bekeken en samen wordt de vorm bepaald.

Afhankelijk van de wensen van de cliënt en de eigen haardikte wordt de naaldmodule en kleur van het pigment bepaalt.

Bij de permanente make up behandeling van de wenkbrauwen wordt de filterdunne, steriele naald, daarna vlak onder de opperhuid ingezet en worden de haartjes 1 voor 1 in de wenkbrauw gezet.

De methode die Pure Beautycare bij de wenkbrauwen gebruikt is de Hairstroke techniek. Deze techniek is niet alleen geschikt voor het corrigeren van de open of dunne wenkbrauwen maar deze techniek kan ook bij een wenkbrauw die een gedeelte mist door bijvoorbeeld een litteken , heel natuurlijk worden hersteld.

 

 

Stap 2: Permanente make up Assen hoe gaat onze behandeling voor uw eyeliners:

 

Als eerste wordt er goed gekeken naar de oogvorm.

Afhankelijk van de wensen van de cliënt wordt de naalddikte en de kleur van het pigment bepaalt.

Bij de permanente make-up van de eyeliners wordt de filterdunne, steriele naald daarna vlak onder de opperhuid ingezet en wordt de eyeliner langzaam opgebouwd naar een mooie strakke lijn. De eyeliner boven wordt als eerste gezet en daarna (indien gewenst) de onderkant van hetzelfde oog. Nadat 1 kant klaar is wordt de andere kant behandelt.

 

 

Stap 3: Nazorginstructies voor Permanente make up:

De genezingstijd van Permanente make up Assen bedraagt gemiddeld ongeveer een week.

Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol.

Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van permanente make-up absoluut noodzakelijk.

Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan de plek eventueel ingesmeerd worden met een verzachtende zalf, maar beter is het om zo weinig mogelijk zalf erop aan te brengen.

U krijgt na het aanbrengen van de Permanente make-up een formulier mee naar huis met nazorginstructies/ tips.

 

Stap 4: Nabehandeling van Permanente make up Assen:

Na een behandeling is de kleur een stuk donkerder dan deze uiteindelijk wordt. Het lichaam stoot het pigment voor een deel af en de kleur loopt vaak 30- 50% terug. Dit is mede afhankelijk van het genezingsproces van de huid, maar ook aan hoe u ermee omgaat.

Het beste is om:

  • water / vocht,
  • make-up,
  • zon,
  • chloor,
  • sauna,
  • peeling en
  • peuteren te vermijden.

 

De eerste 5 dagen na de behandeling lijkt de kleur donkerder dan dat de kleur uiteindelijk wordt.

Na ongeveer 3 a 4 weken komt u terug voor een nabehandeling. Deze nabehandeling zal minder lang duren maar gaat in principe net zo als de 1e behandeling. Waarbij eventuele kleine kleur/ vormcorrecties worden toegepast.

 

 

Verschil Permanente make up Assen t.o.v een Tatoeage:

- Permanente make up Assen wordt net onder de opperhuid, in de bovenlaag van de lederhuid aangebracht. De korrelgrootte van permanente make up is groter dan die van tatoeages.

- Tatoeages worden in de onderhuid aangebracht. Dat is een stuk dieper als bij permanente make up en dat is ook de reden waarom een tatoeage veel beter blijft zitten.

Een tattoo heeft een ander doel dan onze permanente make up. Een tattoo is meestal een sierraad die gezien mag worden terwijl permanente make up als versterking van de natuurlijke contouren gedragen wordt en vaak niet opvalt.

 

In het gezicht mag het pigment niet diep worden ingezet omdat zich hier zenuwen, bloedvaten en spieren bevinden, waardoor het pigment kan gaan uitlopen.

 

 

Kleurpigmenten van de permanente make-up:

Bij Pure Beautycare gebruiken we de pigmenten van Ecuri. Deze pigmenten zijn steriel en voldoen aan de eisen van de Keuringsdienst van Waren. Alle pigmenten zijn Nikkel en Chroom vrij en bevatten geen emulgatoren of conserveringsmiddelen.  Ze zijn niet schadelijk voor de gezondheid.

Ecuri pigmenten zijn kleurecht en zullen niet verkleuren als zij worden blootgesteld aan daglicht of veranderen door de zuurgraad van de huid.Permanente make up Assen is dus veilig voor uw huid

 

We bepalen de kleur van het pigment door rekening te houden met: de keur van de huid, ogen, haren en natuurlijk met de wensen van de klant.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig bij Permanente make-up Assen:

Meestal zijn 2 behandelingen nodig, maar soms ook 3.

Na de eerste behandeling verliest u 30 tot 50 % van de kleur, waardoor het noodzakelijk is om nog voor een nabehandeling langs te komen.

 

Hoe lang blijft Permanente make up  Assen zitten:

Gemiddeld blijft permanente make up 2 tot 5 jaar zitten. De pigmentatie vervaagt langzaam, daarom adviseren wij de pigmentatie na verloop van tijd op te frissen.

 

Resultaten / foto’s:

   

 Voor                                                                                                                     Na -   eyeliner boven en onder

   

Voor                                                                                       Na -   hairstroke wenkbrauw techniek:

De extra donkere haartjes (rechterfoto) in het midden van de wenkbrauw zijn net gedaan en worden qua kleur net zo als het begin van de wenkbrauw.

 

 

Hairstroke techniek: Bij deze dame ziet u hier en daar nog wat pigment tussen de wenkbrauwen zitten.

Dit laten we express zitten zodat het pigment maximaal kan worden opgenomen.

                                     

                                                  Voor

 

     

Voor rechter wenkbrauw                                                                    Voor linker wenkbrauw

           

Na rechter wenkbrauw                                                                       Na linker wenkbrauw

 

 Voor

  Na

               

                Linkerwenkbrauw voor

               

                Linkerwenkbrauw na

 

Voor

 

Na

 

Een mooi voorbeeld van hoe het voor en na kan worden.

 

 

Wenkbrauwen zijn van nature nooit symmetrisch. Bij deze wenkbrauwen hebben we de symmetrie gecorrigeerd. Ze zijn voller gemaakt door tussen de wenkbrauwharen extra haartjes te zetten.

 

.

 

 

Deel deze pagina: